ODVJETNIČKI URED OBERSTAR

ODVJETNIČKI URED OBERSTAR

Odvjetnički ured Oberstar osnovan je 1. siječnja 2016. Njegov je osnivač odvjetnik Jože Oberstar. U poslu surađuje s ugovornim partnerima iz različitih ustanova i pravnih fakulteta te vanjskim suradnicima sa specijalističkim stručnim znanjima.

 

U našem uredu inovativnim pristupom u suradnji s vodećim vanjskim stručnjacima spremni smo na vođenje postupaka restrukturiranja i detaljne preglede poslovanja i preuzimanja.

Jože Oberstar ima više od 20 godina radnog iskustva, od toga 13 godina u gospodarstvu, a posljednjih 8 godina u odvjetništvu. Specijalist je za korporativno pravo, pravno i poslovno savjetovanje, korporativno upravljanje, civilno, radno i komercijalno pravo, ugovorno i financijsko pravo, javnu nabavu te pravo intelektualnog vlasništva. Bavi se i migracijskim pravom i postupcima dobivanja državljanstva. Ponosi se bogatim i dugogodišnjim iskustvom na području vođenja kompleksnih gospodarskih sporova na sudovima i rješavanja takvih sporova u izvansudskim, alternativnim oblicima. U zahtjevnim gospodarskim sporovima uvijek teži pronalaženju najboljeg mogućeg rješenja. Aktivno je sudjelovao i u restrukturiranjima i reorganizacijama gospodarskih društava i holdinga. Odvjetnik je s dragocjenim iskustvom u struci: nakon više godina rada u gospodarstvu (vodio je pravnu službu i bio zamjenik direktora za pravne i kadrovske poslove u velikom građevinskom holdingu) i javnoj upravi (u kabinetu ministra unutarnjih poslova – služba za europske poslove) postao je odvjetnik u jednom od najvećih odvjetničkih društava u Sloveniji, gdje je bio i savjetnik upravnog odbora za gospodarske poslove. 

 

Jože Oberstar educira i savjetuje mnoge (uspješne) tvrtke. Nije mu strana ni inozemna sudska praksa koju primjenjuje svakodnevno, povezuje ju sa slovenskom i uspješno primjenjuje u rješavanju izvansudskih slučajeva u gospodarskim sporovima ili problematici unutar tvrtki. Karakterizira ga intenzivna usmjerenost na traženje odgovarajućih rješenja za različite probleme. Od listopada 2015. Jože Oberstar posjeduje Certifikat Udruge nadzornika Slovenije i istodobno je njihov aktivni član. Treba spomenuti i činjenicu da je član više nadzornih odbora. Dugogodišnji je redoviti član i od 2016. godine član upravnog odbora Britansko-slovenske gospodarske komore.

 

Odvjetnik Jože Oberstar govori engleski i francuski te, naravno, hrvatski i srpski jezik, a znanje ruskoga jezika zasad mu je ograničeno na poslovnu upotrebu.

Osnivač Jože Oberstar

Scroll to Top